Article

Išsiplečiančios tarpinės – puikus sprendimas betono siūlėms sandarinti '12-08-14

Silpniausia blokinių namų vieta – drėgmės ir vėjų ardomos daugiabučių namų konstrukcijų siūlės. Iki šiol šias siūles remontininkai sandarindavo įvairiais hermetikais. Tačiau tokios siūlės turi keletą ydų – dirbant su hermetiku siūlės neužpildomos 100 procentų, be to, hermetikas aklinai uždaro siūlę ir neleidžia iš konstrukcijos pasišalinti nuo temperatūrų svyravimų susikaupiančiai drėgmei. Taigi, korozijai pasmerkiami sienų blokai.

Dirbant su hermetikais ir nesilaikant technologijos (kas patikrins, kaip meistras užsandarino siūlę ties 7 aukštu?), dažnai sulaukiama vartotojų skundų, kad ir po “sandarinimo” šlampa kampinių butų sienos.

UAB “Etna” siūlo naują ir patikimesnį siūlių sandarinimo metodą bei medžiagas, kurios naudojamos Skandinavijoje. Tai specialios tarpinės – savaime išsiplečiančios juostos, kurios lengvai įspraudžiamos į išvalytas blokų siūles. Tarpinės lengvai įmontuojamos, savaime išsiplečia ir užpildo net pačius mažiausius plyšelius. Tai daug efektyvesnis siūlių sandarinimo būdas, lyginant su hermetikais. Siūlė į sienos konstrukciją nepraleidžia vėjo, drėgmės, tačiau leidžia jai pasišalinti. O paprastenė montavimo technologija yra garantas, kad dėl aplaidžių meistrų savo pinigų neišleisite vėjais...

UAB ETNA siūlo šias medžiagas, bet mes jomis NEPREKIAUJAME.

Hotell i närheten av vår produktion?
Skriv oss!