One-new

Liftas "PremiDoor 88" / Slankiojančių durų sistemos '13-02-22

Liftas

Tobulumo formos ir funkcijos: liftas / stumdomų durų "PremiDoor 88"Miunchenas - BAU 2013, profine grupė pristatė savo Liftas Vidinis parkavimas / Slankiojančių durų "PremiDoor 88", priemoka produkto Geriausios segmentų, kurie yra nustatyti tiek architektūros ir funkcinius standartus.

"PremiDoor 88" yra liftas / stumdomos durys, su aukšto lygio šilumine izoliacija, 88 mm montavimo gylio sistema, ir praplaukite montuojamas penkių kamerinę varčią ir Casement dizainas.

Nesumokėta šilumos laidumo koeficientas Uf = 1,2-1,3 W / (m² K) buvo gauti ne tik su montavimo gylis 88 mm, bet taip pat su naujoviškų riba WPC (medžio-plastiko kompozito), specialus langų įstiklinimas atramine guma Kreipiančioji liniuotė su šilumos pertraukos, ir dvigubo sandarinimo technologijų centro užtrauktuku. Su tinkamais stiklais, ši vertė gali būti sumažinta net pasyvaus namo suderinamumo UD = 0,8 W / (m² K).

Sistema yra prieinama dizaino spektrą ir gali būti naudojama kartu su aliuminio danga sistemą be papildomos pjovimo darbus. Rezultatas yra amžinos kokybės dizainas ir beveik neribotas galimybes atskirų spalvų schemas.

Elementai gali būti pagaminti su nurodytais aukščiais iki 2,9 m pločio ir standartinio pločio 6,5 m, didžiausių galimų angų ir daug gaunamo šviesos.

Didelis stabilumas yra uždaroje varčios kontūro ir gener-čiau dydžio plieno armatūra optimizuotas pozityvių veiksmų jungčių.

Stiklinimas iki 54 mm galima nuo tiek ir už jos ribų. ,, O giliai montavimo kanalai nuslėpti elementų tvirtinimo detalės, sistema taip pat yra gauti griovelius visą Profine 88 mm pratęsimo profilių asortimentą.

"PremiDoor 88" sistema suteikia didžiulį dizaino potencialą liftų gamybos / stumdomas duris, kurios metu atskiros architektūros AC-centų. Taip pat elegancija įkūnija savo lieknas žaisti linijų.

Galiausiai, aukščiausios kokybės "PremiDoor 88" taip pat randa parodymus tvarkymo, patikimos funkcijos, ir maloniai sklandžiai ir tyliai paleisti stumdomas varčias, lengvumą.

Interested in our production?
Write us!