Article

UAB „Etna“ medžiagomis renovuotas Klaipėdos daugiabutis '08-07-30

UAB „Etna“ prekiauja amerikiečių kompanijos „Tremco“ medžiagomis, kurios idealiai tinka Lietuvos būstų renovacijos darbams. Klaipėdos DNSB „Danės vingis“ pasinaudojo „Etnos“ rekomendacijomis bei pasiūlytomis skandinaviškomis technologijomis ir atnaujino Gedminų g. 6 daugiabutį.

„Tremco“ epoksidinėmis grindų dangomis išdažytos šio namo laiptinės grindys atrodo estetiškai ir spalvingai. Epoksidinės dangos nepralaidžios vandeniui, atsparios mindžiojimui, todėl yra itin ilgaamžės, eksploatuojant jų savybės nesikeičia. Darbas su epoksidinėmis dangomis paprastas, greitas ir pigus, o kokybe ir estetiška išvaizda jos nenusileidžia brangioms keraminėms ar akmens masės plytelėms.

Gedminų g. 6 namo laiptinės lubos ir sienos išdažytos „Tremco“ apsauginėmis betono dangomis „Tretoshield Soffiguard“. Šių medžiagų naudojimo privalumas – dažomų paviršių visiškai nereikia paruošti: nuo lubų plauti kreidos, senų sienų dažų. Įprasti emulsiniai dažai, skirti laiptinių remontui jau po metų atsilupa, nubyra kartu su atšokusio tinko gabalais. O „Tretoshield Soffiguard“ labai gerai įsigeria į dažomus paviršius, puikiai maskuoja mikroįtrūkimus, netgi sutvirtindama juos. Dėl unikalios betono dangos cheminės sudėties, ją galima plauti, tad greitai ištepliojamas laiptinių sienas lengva prižiūrėti.

Daugiabučio renovacija

Laiptinė prieš renovaciją Laiptinė po renovacijos
Kaip ir daugumos daugiabučių, taip atrodė Gedminų g. 6 namo laiptinė prieš remontą. Taip atrodo po gaisro suremontuota laiptinė – spalvingos, estetiškos sienos ir epoksidine danga padengti laiptai.
Laiptinė prieš renovaciją Laiptinė po renovacijos
Suodžių, ant laiptinės sienų likusių po gaisro, nepašalina jokie chemikalai. Tokias sienas beveik neįmanoma nudažyti įprastais dažais. Tuo tarpu „Tretoshield Serviguard“ – vieninteliai dažai, kurie idealiai tinka naudoti po gaisro aprūkusiems paviršiams dažyti.

Dažant laiptus epoksidinėmis dangomis, galima pasirinkti įvairius atspalvius ir faktūras.

 

Laiptinė prieš renovaciją Laiptinė po renovacijos
Įprastais emulsiniais dažais nudažytos laiptinės sienos greitai tampa murzinos, nes jų negalima plauti. Ryškiomis ir ilgai išliekančiomis spalvomis nudažyta laiptinė atrodo ypač jaukiai.
Laiptinė po renovacijos
„Tretoshield Soffiguard“ apsaugine danga nudažius sieną, puikiai užmaskuojami ir užkonservuojami mikroįtrūkimai.

Hotell i närheten av vår produktion?
Skriv oss!